Wie ben ik

Mijn naam is Noor Bakhuizen-Hu en ik ben werkzaam in het onderwijs MBO en HBO waar ik studenten begeleid tijdens hun studie. Tevens doceer ik de creatieve vakken, pedagogiek en sociale vaardigheden. Door jarenlange ervaring heb ik een uitgebreide ervaring in begeleiden opgebouwd. Ik ben gediplomeerd supervisor en ingeschreven bij de LVSC. Ik begeleid groepen en individuen door middel van supervisie, intervisie en coaching.

Als supervisor help ik professionals met een mensgericht beroep, waarbij het leren uit de eigen werkervaring wordt gestimuleerd. Dit doe ik door middel van reflectie volgens ‘de geïntegreerde driehoek’ (Siegers, 2002) en ik gebruik zo nodig meerdere methodieken om het gevraagde inzichtelijk te maken.

Ik ben creatief in het denken en bedenken en nodig mijn supervisanten uit om dit ook te doen. Door verschillende methodische benaderingen te hanteren, waaronder kernkwadranten van Ofman, (He ik daar 2007), Voice Dialoque (Brugman, Budde, Collewijn, ik ken mijn ikken, 2012), psychodrama, speels coachen en trainen, rollenspel, en lichaamstaal, daag ik mijn cliënten uit om na te denken over hun denken en handelen. Verder maak ik gebruik van onder andere het boek ‘Positieve supervisie en intervisie’ (Bannink, 2012).

Ik houd van mensen en ik heb het vermogen om iemand snel op zijn gemak te laten voelen door een veilige sfeer te creëren. Ik ben creatief, flexibel en een rustig persoon met een sterk empatisch vermogen. Vanuit die rust en empathie weet ik de mensen te bereiken en te motiveren.

Noor Bakhuizen
T: +31 (0)6 53402404
E: noor@b-sic.nl